Internet-markkinoinnin aloittelijan opas: 10 parasta vinkkiä

Voit käyttää Internet-markkinointia luodaksesi suhteita asiakkaisiin ja mahdollisiin asiakkaisiin. Verkkomarkkinoinnin säännöt ja tekniikat kehittyvät tekniikan kehittyessä. Jos et pysy näiden muutosten perässä, saatat jäädä jälkeen kilpailijoista.

Käytä seuraavia Internet-markkinointitaktiikoita lisätäksesi näkyvyyttäsi verkossa ja luodaksesi suurimman osan myynnistä ja viiteistä yrityksellesi:

1. Hakukoneoptimointi (SEO): Tämä on termi, joka viittaa optimointiprosessiin a

Useimmat Internetin käyttäjät käyttävät hakukoneita ja online-hakemistoja löytääkseen verkkosivustoja, tuotteita ja palveluita. Kolme parasta sivustoa saavat noin 90 % hakukonetulossivujen (SERP) napsautuksista. Tämän seurauksena verkkosivustosi on sijoitettava hyvin hakutuloksissa avainsanojesi ja viime aikoina osuvien avainsanojen perusteella.

Käytä seuraavia ohjeita SEO-kampanjasi suorittamiseen:

Käytä avainsanoja sivujen otsikoissa, sisällönkuvauskentissä, otsikoissa, sisällössä ja URL-osoitteissa optimoidaksesi verkkosivusi. linkitä verkkosivusi yhteen avainsanalauseiden avulla.
Käytä korkealaatuisia saapuvia linkkejä hyvämaineisille verkkosivustoille.
Avaintekijä muistaa on pysyä poissa linkkitiloista tai sivustoista, joita käytetään yksinomaan yhteyksien tuottamiseen ja joilla ei ole omaa sivuvaltuutusta. linkkien saaminen sellaisesta lähteestä voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä verkkosivustollesi.

2. Markkinointi sosiaalisessa mediassa:

Sosiaalisen median markkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa henkilöitä, jotka puhuvat asiantuntemukseesi, tuotteeseesi tai palveluusi liittyvistä asioista. Viimeaikaisten trendien mukaan siitä on nopeasti tulossa tehokkain tapa tavoittaa kohdeyleisösi Internetissä. Markkinoijat kääntyvät yhä enemmän sosiaalisen median verkostoitumiseen, kuten Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin.

3. Avainsanojen tutkimus- ja verkkoseurantatyökalut:

Verkkotiedon työkaluja voidaan käyttää myös etsimään säännöllisesti Internetistä ja luomaan sinulle luettelo sosiaalisen verkostoitumisen mahdollisuuksista. Voit esimerkiksi käyttää “Google-hälytyksiä” tunnistaaksesi tuotettasi tai palveluasi koskevat online-keskustelut ja blogiartikkelit, jolloin voit osallistua keskusteluun ja ohjata liikennettä verkkosivustollesi.

4. Kumppani- tai viittausmarkkinointi:

Suosittelijoilta tai tytäryhtiöiltä tulevat asiakkaat ovat kustannustehokkaimpia, kannattavimpia ja uskollisimpia uuden liiketoiminnan lähteitä. Suositellut kuluttajat ostavat todennäköisemmin nopeammin, neuvottelevat vähemmän, ostavat suurempia määriä ja ohjaavat sinut muiden luo. Käytä viittausverkostoja levittääksesi sanaa organisaatiostasi myynnin lisäämiseksi.

5. Analyyttinen verkko:

Selvittääksesi, mikä toimii ja mikä ei verkkoyrityksellesi, käytä seurantatyökaluja, kuten “Web Analytics” ja Google AdWordsin tulosseuranta. Näin voit säästää rahaa poistamalla tarpeettoman mainonnan ja optimoimalla verkkosivustosi tuottamaan enemmän budjetillasi.

Paranna verkkosivustosi suorituskykyä optimoimalla navigointi ja “konversiosuppilo”, jotta vierailijat voivat nopeasti ja helposti löytää haluamansa materiaalin tai tuotteen ja ostaa sen mahdollisimman vähillä klikkauksilla ja hämmennyksellä. Suorita “Hakukyselyn tehokkuus” -raportti Google AdWords PPC -kampanjastasi havaitaksesi ja poistaaksesi kohdetermit ja säästää rahaa PPC-kampanjasi budjetissa.

6. Hakukonemainonta käyttämällä napsautuskohtaista maksua (PPC):

Kohdennettu mainonta rahaa voi ostaa “Pay-Per-Click” (PPC) hakukonemainontaa. PPC:n avulla voit laittaa mainoksesi surffaajien eteen juuri oikeaan aikaan, kun he etsivät sinun tyyppistäsi tavaroita tai palveluita. Tämä on jotain, mitä mikään muu mainonta ei voi auttaa sinua! (Paitsi ehkä keltaiset sivut) )

PPC-kampanjasi voidaan käynnistää Google AdWordsissa alle tunnissa, ja voit alkaa nähdä tuloksia heti. PPC:n avulla voit myös hallita paremmin aloitussivuja, joilla vierailijasi vierailee, jolloin voit toimittaa heille osuvimman viestin tai tarkan tuotteen, jota he etsivät.

7. Sisällön edistäminen:

Verkkosivustollasi/blogeissasi hakukoneet etsivät tuoretta, korkealaatuista sisältöä, ja sivustollasi on oltava ainutlaatuinen sisältö SEO-ystävällisellä rakenteella, joka houkuttelee käyttäjiä. Viimeaikaiset Google Pandan ja Penguinin SEO-algoritmit ovat vahvistaneet lauseen “sisältö on kuningas”, ja vierailijoiden houkutteleminen edellyttää arvon tarjoamista alkuperäisen sisällön kautta. Laadukas materiaali, jonka suuret artikkelihakemistot ja PR-sivustot hyväksyvät, auttaa epäilemättä lisäämään liikennettä verkkosivustollesi.

8. Sähköpostimarkkinointi on kahdeksas.

Sähköpostimarkkinointi on yksi kustannustehokkaimmista ja tehokkaimmista markkinointityökaluista pienyritysten käytettävissä, ja tämä johtuu siitä, että se tuottaa luotettavia tuloksia ja on edullinen käyttää. Vaikka on olemassa muutamia huomioitavia asioita parhaiden tulosten saavuttamiseksi tällä yrityksellä, tärkeintä on sähköpostitietokannan rakentaminen sen sijaan, että ostaisit sellaisen luettelonvälitysyritykseltä. Kaikilta nykyisiltä asiakkailtasi ja yhteyksiltäsi heidän sähköpostiosoitteidensa kysyminen on paras tapa aloittaa tilaajaluettelosi rakentaminen.

9. Kilpailija-analyysi:

Kaiken markkinointisuunnitelman tärkein näkökohta on se, missä kohtaat kilpailijaasi. Jotta tarjouksesi houkuttelee potentiaalisia asiakkaita, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä tarjouksia, lupauksia, hintoja tai maksuja vastaan kilpailet. Tämä on myös mahdollisuus hienosäätää tuotteitasi ja palveluitasi kohdemarkkinasi tunnistamiseksi.

Customer Relationship Management (CRM) -alusta:

Sinulla on oltava järjestelmä, jolla voit käsitellä liidejä oikea-aikaisesti ja johdonmukaisesti. On turhaa kuluttaa paljon rahaa maksuihin, jos sinulla ei ole suunnitelmaa niiden seuraamiseksi. Onnistunut yritys ei ainoastaan tarjoa sinulle suoraa taloudellista etua, vaan nostaa myös yrityksesi maineen rimaa. Kaikki online-yritykset, joilla on tyytyväisiä asiakkaita, saavat paljon suusta suuhun suuntautuvaa mainontaa, mikä on menestynein kampanja jokaiselle markkinoijalle, olipa kyse sitten verkossa tai offline-tilassa. Salesforce, Zoho ja Hubspot ovat vain muutamia esimerkkejä.